Spaanse chips in een iconisch blik

Bonilla a la vista

  • Iconisch blik, eyecatcher in je keuken !
  • Gebakken in extra vierge olijfolie
  • Allergenenvrij

“Bonilla a la vista” (Bonilla in zicht) riep César Bonilla al van ver wanneer hij in het volgende Galicische dorp arriveerde op zijn fiets of moto. Met die kreet liet hij café – en restauranthouders weten dat de verse chips waren aangekomen. De eigenaars snelden naar buiten met hun ton van toen 1kg om ze opnieuw te laten vullen. 

We zijn intussen drie generaties verder sinds de oprichting van de chipsfabriek in 1988. De familie blijft investeren in innovatie en de beste aardappelen. 

Bonilla a la Vista gebruikt slechts één soort lokale aardappel uit Galicië. Alle onzuiverheden worden doorheen het proces zowel met de hand als door middel van een “magic eye” verwijderd. De aardappelen worden heel subtiel gezouten en zijn absoluut niet vet. Bovendien zijn ze allergenenvrij, want er wordt niets anders dan zoutchips gemaakt bij Bonilla. 

Het geheim van de onweerstaanbare smaak en crunch is dat ze de temperatuur van de olie constant houden tijdens het bakken. Dat klinkt eenvoudig, maar het is een kunst op zich. Zo smaken de chips ook echt naar “aardappel” met een subtiel vleugje zeezout ! 

Bonilla a la Vista haalt regelmatig internationale design en food awards binnen, omdat ook het blikontwerp ontzettend in de smaak valt. 

Meer lekkere snacks?

Proef ook de noten van Casa Gispert

Bonilla a la vista