Olijven van een ander niveau

José Lou

  • Gepekelde hapjes voor elk aperitief
  • De beste olijven uit alle hoeken van het land
  • Zonder additieven & met lekkere beet

Olijven. We zien ze als vanzelfsprekend bij elke tapasplank. Maar zelfs zuivere olijfjes ondergaan een heel proces voor ze bij ons op tafel komen. Vers geplukte olijven zijn hard en bitter, ze hebben een aantal maanden in een zoutbad nodig voor ze eetbaar zijn. 

Bij elke olijfsoort hoort een specifiek verwerkingsproces om smaak en textuur optimaal te behouden. Dat is al drie generaties lang de specialiteit van de familie Lou. Onder het alziend oog van Maite Lou wordt in het bedrijf in Zaragoza een waaier aan olijven, ajuintjes, augurken en ander lekkers gepekeld, gekruid en ingemaakt. 

José Lou kiest er resoluut voor om enkel met de allerbeste kwaliteit olijven te werken, (categorie I) en werkt waar ze kan enkel met natuurlijke producten: zout, water en kruiden. De producten komen van de beste telers, of het nu om groene Manzanilla olijven uit het zuiden, lokale zwarte Empeltre en bruine Arbequina olijfjes of grote Gordal olijven gaat. 

José Lou staat voor gepekelde verfijning, aangevuld met typsich Spaanse kruidenmengelingen, om van elk aperitief een feest te maken.

Meer verfijnde conserven ? 

Proef ook de heerlijke groenten van El Navarrico

José Lou